Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1996
|
48
|
01
|
Tytuł artykułu
Okreslenie potencjalnych krytycznych punktow kontroli w produkcji wedlin i konserw
Autorzy
Kowalski Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
krytyczny punkt kontrolny
zywnosc
kontrola sanitarna
przetworstwo miesa
konserwy miesne
wedliny
kontrola jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1996
Tom
48
Numer
01
Opis fizyczny
s.32-33,tab.
Twórcy
autor
Kowalski Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4189c72e-304b-438f-bfd7-518c96880af7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.