Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
2000
|
04
|
Tytuł artykułu
The influence of sodium lactate addition on quality and shelf-life of liver pate type sausage
Autorzy
Bilska A.
,
Krysztofiak K.
,
Tomza T.
,
Kaczmarek-Duszek J.
,
Uchman W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
liver pate
sodium lactate
lactate addition
control sausage
quality
mesophilic bacteria
Wydawca
-
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Rocznik
2000
Tom
04
Opis fizyczny
p.3-10,fig.
Twórcy
autor
Bilska A.
Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Krysztofiak K.
autor
Tomza T.
autor
Kaczmarek-Duszek J.
autor
Uchman W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-400a4d9f-83b6-4157-9d77-604ed3317b13
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.