Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1995
|
49
|
09
|
Tytuł artykułu
Wedliny drobiowe w gastronomii
Autorzy
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
zywnosc
jakosc
mieso drobiowe
wedliny drobiowe
zywienie czlowieka
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
09
Opis fizyczny
s.12-13,tab.
Twórcy
autor
Borowski J.
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3fcec4fd-9067-45a3-9ff6-039a5f0ea3fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.