Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2000
|
55
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie techniki komputerowej w badaniach nad fermentacja octowa
Autorzy
Spera M.
,
Czuba J.
,
Sikorska I.
,
Poblocki T.
,
Spera K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
fermentacja octowa
system FMC
biotechnologia
technika komputerowa
fermentory mikrotechniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2000
Tom
55
Opis fizyczny
s.78-95,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Spera M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36
autor
Czuba J.
autor
Sikorska I.
autor
Poblocki T.
autor
Spera K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3f63fe2d-148f-429d-bde3-21a994925e29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.