Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2006
|
4
|
Tytuł artykułu
Mity o obsludze klienta
Autorzy
Sullivan J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
szkolenie zawodowe
zaklady gastronomiczne
klienci
obsluga klientow
marketing
konkurencja
programy szkoleniowe
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2006
Numer
4
Opis fizyczny
s.27,fot.
Twórcy
autor
Sullivan J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3f3cce62-188a-4f4c-bea5-7d5497609ec0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.