Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2000
|
54
|
09
|
Tytuł artykułu
ISOMALT z firmy Palatinit. Substytut cukru o decydujacym znaczeniu na rynku bezcukrowych wyrobow cukierniczych
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Isomalt
dodatki funkcjonalne
cukier
przemysl spozywczy
rynek zywnosciowy
wyroby cukiernicze
slodycze bezcukrowe
firma Palatinit
substytuty cukru
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2000
Tom
54
Numer
09
Opis fizyczny
s.82-83,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3eeadf58-4eae-4e02-9e72-99e381bbb4a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.