Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2005
|
09
|
06
|
Tytuł artykułu
Rola kultur starterowych w nowoczesnym piekarstwie
Autorzy
Diowksz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nowe technologie
piekarstwo
fermentacja ciasta
zakwas piekarski
ciasto
mikroorganizmy
liofilizacja
kultury starterowe
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2005
Tom
09
Numer
06
Opis fizyczny
s.32,34-35,fot.
Twórcy
autor
Diowksz A.
Politechnika Lodzka, Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3e790759-e5d7-4fc0-80e6-ac82ee930700
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.