Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agraria et Silvestria. Series Zootechnica
1992
|
30
|
Tytuł artykułu
Wplyw kolagenu srodmiesniowego na kruchosc i inne cechy sensoryczne miesni bydla
Autorzy
Kolczak T
,
Palka K.
,
Zarzycki A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
surowce zwierzece
mieso
mieso wolowe
wlasciwosci sensoryczne
kruchosc miesa
kolagen
sklad chemiczny
EN
animal raw material
meat
beef
sensoric property
meat fragility
collagen
chemical composition
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agraria et Silvestria. Series Zootechnica
Rocznik
1992
Tom
30
Opis fizyczny
s.75-85,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kolczak T
Akademia Rolnicza w Krakowie
autor
Palka K.
autor
Zarzycki A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3e06f343-d31d-44f4-ab8d-e7b837b63124
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.