Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Suwalsko-Mazurska
2002
|
05
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie tluszczu konskiego w przemysle spozywczym
Autorzy
Jankowska B.
,
Korzeniowski W.
,
Kwiatkowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
przemysl spozywczy
zywnosc
tluszcz topiony
kwasy tluszczowe
otluszczenie
wykorzystanie
tluszcz konski
tusze konskie
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Suwalsko-Mazurska
Rocznik
2002
Numer
05
Opis fizyczny
s.53-62,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jankowska B.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Korzeniowski W.
autor
Kwiatkowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3d592486-aac4-4c32-a931-539b83d1d025
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.