Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1996
|
44
|
10
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie glutenu witalnego w produkcji pieczywa - poprawa jakosci i cech zywieniowych
Autorzy
Ambroziak Z.
,
Piesiewicz H.
,
Krasnowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bialko
sklad chemiczny
dodatki do zywnosci
gliadyna
piekarstwo
pieczywo
tluszcze
woda
skrobia
gluten
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
10
Opis fizyczny
s.2-3,rys.
Twórcy
autor
Ambroziak Z.
autor
Piesiewicz H.
autor
Krasnowska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3c737dda-418f-4083-bddb-9af1c85e9709
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.