Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2009
|
36
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw pochodzenia i wieku kur na jakosc skorupy jaj spozywczych
Autorzy
Calik J.
Warianty tytułu
EN
Effect of hen origin and age on shell quality of table eggs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
kury nioski
wiek zwierzat
jaja spozywcze
skorupy jaj
jakosc
masa
grubosc skorupy
gestosc
wytrzymalosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2009
Tom
36
Numer
2
Opis fizyczny
s.169-175,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Calik J.
Instytut Zootechniki - Panstwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3c6c9bc2-41b2-4985-9c3c-053cd334fdf1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.