Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Fragmenta Agronomica
2008
|
25
|
1
|
Tytuł artykułu
Zabieg obluskiwania ziarna jako sposob ksztaltowania wartosci technologicznej zyta
Autorzy
Kolodziejczyk P.
,
Michniewicz J.
,
Jasinska I.
Warianty tytułu
EN
Kernel pearling as a way of the rye quality formation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
obluskiwanie
wartosc technologiczna
bialko
pentozanaza
peptydazy
ziarno obluszczone
amylazy
obluszczyny
ziarno
zyto
pentozany
skrobia
Wydawca
-
Czasopismo
Fragmenta Agronomica
Rocznik
2008
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
s.177-187,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kolodziejczyk P.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan
autor
Michniewicz J.
autor
Jasinska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3c642a05-0e0e-457a-a2b0-5976c156a156
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.