Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2011
|
59
|
06
|
Tytuł artykułu
Gluten - nie zawsze znaczy to samo
Autorzy
Wojtasik A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc pochodzenia roslinnego
pieczywo
wyroby cukiernicze
przetwory zbozowe
Polska
spozycie zywnosci
bialko
zboza
choroby czlowieka
celiakia
gluten
nietolerancja glutenu
dieta bezglutenowa
gluten mokry
wlasciwosci reologiczne
gliadyna
sekalina
hordeina
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2011
Tom
59
Numer
06
Opis fizyczny
s.20,22,rys.,fot.
Twórcy
autor
Wojtasik A.
Instytut Zywnosci i Zywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3c6184f6-b721-447d-82e2-f9d2d7439032
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.