Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
12
|
Tytuł artykułu
Historia i zastosowanie przypraw i aromatow [Cz.II]
Autorzy
Smardzewska R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przyprawy
przepisy kulinarne
zastosowanie
aromaty spozywcze
historia
pochodzenie produktu
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
12
Opis fizyczny
s.74-75,fot.
Twórcy
autor
Smardzewska R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3c039f44-b806-4de7-86ef-fc5f08e21111
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.