Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1993
|
37
|
05
|
Tytuł artykułu
Metody uszlachetniania wyrobow ekstrudowanych
Autorzy
Moscicki L.
,
Dzirba L.
,
Jusko S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki smakowe
technologia zywnosci
ekstruzja
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
linie technologiczne
przetworstwo zbozowe
ekstrudery jednoslimakowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1993
Tom
37
Numer
05
Opis fizyczny
s.10-11,rys.
Twórcy
autor
Moscicki L.
Akademia Rolnicza,Lublin
autor
Dzirba L.
autor
Jusko S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3ba13c04-f9c6-4e17-86f1-757b31c92874
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.