Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4C
|
Tytuł artykułu
Evaluation of phenolic compounds content and antioxidant capacity of herbs
Autorzy
Rusaczonek A.
,
Zebrowska M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Slusarczyk E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Zawartosc zwiazkow polifenolowych i aktywnosc przeciwutleniajaca ziol przyprawowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4C
Opis fizyczny
p.483-488,fig.,ref.
Twórcy
autor
Rusaczonek A.
Warsaw University of Life Sciences, Warsaw, Poland
autor
Zebrowska M.
autor
Waszkiewicz-Robak B.
autor
Slusarczyk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3b4f9ecb-de07-4e12-bb7b-4a9150937c8c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.