PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2006 | 07 | 1[132] |

Tytuł artykułu

Predictive food rheology. Factors shaping rheological properties of block cured meat products

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

07

Numer

Opis fizyczny

p.249-263,fig.,ref.

Twórcy

  • Meat and fat Research Institute, Jubilerska 4, 01-190 Warsaw, Poland
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-3adf9db8-4c66-41ea-adb0-d825b721ef6a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.