Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2005
|
57
|
02
|
Tytuł artykułu
Szacunkowe okreslanie normatywnej zawartosci miesa i tkanki lacznej w produktach miesnych
Autorzy
Tyszkiewicz S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
przetwory miesne
sklad chemiczny
zawartosc miesa
tkanka laczna
normalizacja
oznaczanie
bialko ogolne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2005
Tom
57
Numer
02
Opis fizyczny
s.20-23,26,rys.,tab.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3a5272bb-ca6d-4244-a84e-1e854b37f029
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.