Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2003
|
57
|
10
|
Tytuł artykułu
Wielkie smaki Wielkopolski
Autorzy
DG
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia wielkopolska
Wielkopolska
przekaski
kluski ziemniaczane
ziemniaki
kuchnia regionalna
bigos
pyzy drozdzowe
tradycje
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
10
Opis fizyczny
s.28,fot.
Twórcy
autor
DG
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3923a63a-a12b-4e4d-ab9d-1f008f3307d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.