Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2011
|
46
|
05
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci funkcjonalne mrozonego miesa kroliczego
Autorzy
Galazka-Czarnecka I.
,
Krala L.
Warianty tytułu
EN
Functional properties of frozen rabbit meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
chlodnictwo
mrozenie
mieso mrozone
mieso krolicze
wlasciwosci funkcjonalne
kwasowosc
wodochlonnosc
barwa
cechy sensoryczne
przechowywanie
mrozenie glebokie
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2011
Tom
46
Numer
05
Opis fizyczny
s.36-39,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Galazka-Czarnecka I.
Zaklad Technologii Chlodnictwa Zywnosci, Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Krala L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-38aacea9-29ab-4079-a6c1-70ab79413685
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.