Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
1993
|
48
|
Tytuł artykułu
Okreslenie wspoldzialania niektorych roslinnych ekstraktow smakowo-zapachowych z bialkiem soi w podstawowych procesach termicznych.Czesc II.Zastosowanie chromatografii gazowej do okreslania wspoldzialania ekstraktow...
Autorzy
Karwowska K.
,
Wilczynska G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialko
przyprawy
zywnosc
sterylizacja
pasteryzacja
majeranek
jalowiec
estragon
zapach
zamrazanie
bialko sojowe
smak
technologia zywnosci
surowce roslinne
chromatografia gazowa
soja
analiza zywnosci
kminek
bazylia
obrobka termiczna
kolendra
bialka roslinne
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
1993
Tom
48
Opis fizyczny
s.69-90,tab,wykr.
Twórcy
autor
Karwowska K.
autor
Wilczynska G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3868345e-b914-4e8f-b555-950b23d4106c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.