Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2009
|
03
|
Tytuł artykułu
Bocuse d'Or dla najlepszych szefow kuchni na swiecie
Autorzy
Ochniak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
restauracja Mathuset
kucharze
konkursy kulinarne
konkurs Bocuse d'Or
laureaci
Sheie Geir
Bocuse d'Or'2009
sztuka kulinarna
swiat
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2009
Numer
03
Opis fizyczny
s.44-45,fot.
Twórcy
autor
Ochniak J.
FPMS-Doradztwo Unijne
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3853d9bc-f9f7-41d2-867c-d35b70b0e098
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.