Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2002
|
56
|
01
|
Tytuł artykułu
Czynniki zywieniowe w analizie ryzyka zdrowotnego spozywanej zywnosci
Autorzy
Berger S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zagrozenia zdrowia
bezpieczenstwo zywnosciowe
ryzyko zdrowotne
zywnosc
bledy zywieniowe
spozycie zywnosci
czynniki zywieniowe
konferencje
bezpieczenstwo zdrowotne
zachowania konsumenckie
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
01
Opis fizyczny
s.34
Twórcy
autor
Berger S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-384f35e5-308c-489f-bae8-4400bcbfbd48
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.