Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2005
|
49
|
12
|
Tytuł artykułu
Korelacja miedzy wskaznikami oceny alweograficznej a ekstensograficznej
Autorzy
Abramczyk D.
,
Stepniewska S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ciastkarstwo
cechy fizyczne
piekarstwo
ocena ekstensograficzna
ocena alweograficzna
parametry reologiczne
ciasto
miesienie
struktura
cechy reologiczne
elastycznosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
12
Opis fizyczny
s.24-25,rys.,tab.
Twórcy
autor
Abramczyk D.
autor
Stepniewska S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-38067518-a36b-48f1-afa6-cf24c0d07fd0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.