Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2003
|
4
|
Tytuł artykułu
Gastronomia hotelowa [II]
Autorzy
Sala J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zarzadzanie
przychody
serwowanie posilkow
uslugi gastronomiczne
obsluga klientow
hotelarstwo
marki regionalne
jakosc uslug
rentownosc uslug
zywienie czlowieka
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2003
Numer
4
Opis fizyczny
s.20-22,fot.
Twórcy
autor
Sala J.
Akademia Ekonomiczna, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-37a0e7bf-1683-4d97-b8c6-bccd324a8c91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.