Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2004
|
56
|
04
|
Tytuł artykułu
Stowarzyszenie 'Strus-Pol'
Autorzy
mw
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
walory dietetyczne
walory smakowe
konferencje
przemysl miesny
wartosc odzywcza
Stowarzyszenie Strus-Pol
mieso strusie
Warszawa konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
04
Opis fizyczny
s.47,fot.
Twórcy
autor
mw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-371caa6b-ddec-4696-ac69-8451d44e9e70
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.