Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
1995
|
12
|
Tytuł artykułu
Kaczka.Ges
Autorzy
Lukow M.
,
Miazgowska T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
obrobka kulinarna
zywnosc
przyrzadzanie posilkow
mieso drobiowe
tradycje
kaczki
pieczenie
gastronomia
duszenie [obrobka term.]
nawyki zywieniowe
gotowanie
zywienie czlowieka
gesi
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
1995
Numer
12
Opis fizyczny
s.14-17,rys.
Twórcy
autor
Lukow M.
autor
Miazgowska T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-36b3db1e-baa1-4905-b4e2-0ab03b224740
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.