Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
2004
|
59
|
1
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie bialek serwatkowych do otrzymywania polew do lodow
Autorzy
Mleko S.
,
Gustaw W.
,
Glibowski P.
,
Mazurkiewicz J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Utilization of whey protein in the production of ice-cream toppings
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
bialka serwatkowe
lody
polewy do lodow
sacharoza spozywcza
produkcja
skrobia
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
Rocznik
2004
Tom
59
Numer
1
Opis fizyczny
s.37-45,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mleko S.
Akademia Rolnicza, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Gustaw W.
autor
Glibowski P.
autor
Mazurkiewicz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-367a496d-bffb-4662-83e7-fbfce9ed5b5e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.