Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
1992
|
39
|
Tytuł artykułu
Zmiany w zawartosci suchej masy,ekstraktu i cukrow w zewnetrznych,srodkowych i wewnetrznych luskach miesistych cebuli w czasie przechowywania
Autorzy
Ostrzycka J.
,
Perlowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
weglowodany
warzywnictwo
ekstrakty
sucha masa
amarylkowate
cebula
odmiany roslin
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Rocznik
1992
Tom
39
Opis fizyczny
s.13-23,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ostrzycka J.
Instytut Warzywnictwa,Skierniewice
autor
Perlowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-36710d31-21de-4000-933a-a704513699d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.