Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2006
|
58
|
08
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka parowek rynkowych przetworow miesnych
Autorzy
Makala H.
,
Tyszkiewicz S.
,
Wawrzyniewicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
sklad chemiczny
rynek zywnosciowy
surowce zwierzece
ceny
parowki
jakosc
przetwory miesne
wyrozniki jakosci
jakosc sensoryczna
sklad surowcowy
sieci handlowe
sklepy detaliczne
chlorek sodu
przetworstwo miesa
oznaczanie
ocena sensoryczna
handel detaliczny
kalorycznosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2006
Tom
58
Numer
08
Opis fizyczny
s.20,22,24,26,28,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Makala H.
autor
Tyszkiewicz S.
autor
Wawrzyniewicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3628d511-29de-4cb5-b3bb-2744393dc838
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.