Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
2005
|
23
|
Tytuł artykułu
Wplyw olejku czosnkowego na bakterie z rodzaju Lactobacillus w badaniach in vitro
Autorzy
Krusinski R.
Warianty tytułu
EN
The effect of garlic oil on Lactobacillus bacteria in tests in vitro
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
Lactobacillus rhamnosus
olejek czosnkowy
oddzialywanie na mikroorganizmy
wzrost mikroorganizmow
bakterie
badania in vitro
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
Rocznik
2005
Tom
23
Opis fizyczny
s.363-367,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krusinski R.
Akademia Rolnicza, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-35faf62e-eada-4a2b-a178-9cd1d17d0fdc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.