Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1993
|
08
|
Tytuł artykułu
Wystepowanie,charakterystyka i zastosowanie enzymu Beta-D-galaktozydazy
Autorzy
Kowalewska-Piontas J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
napoje mleczno-owocowe
Aspergillus
zastosowanie
napoje
mleczarstwo
Aspergillus oryzae
enzymy
Kluyveromyces lactis
sery twarogowe
serwatka
jogurt
laktoza
Aspergillus niger
Beta-D-galaktozydaza
drozdze
Kluyveromyces fragilis
grzyby
sery
reakcje chemiczne
hydroliza enzymatyczna
napoje mleczne
mikroorganizmy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1993
Numer
08
Opis fizyczny
s.197-200,rys,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalewska-Piontas J.
Akademia Rolniczo-Techniczna,Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-35d3197c-9c2f-436d-88e0-3160751ed25a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.