Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Instytutu Żywności i Żywienia
1993
|
02
|
2
|
Tytuł artykułu
Metoda analizy krytycznych punktow kontroli jako element kontroli wewnetrznej w zakladach
Autorzy
Turlejska H
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
krytyczny punkt kontrolny
higiena produkcji
przemysl spozywczy
zywnosc
kontrola produkcji
EN
HACCP system
critical control point
production hygiene
food industry
food
production control
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Instytutu Żywności i Żywienia
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
2
Opis fizyczny
s.7
Twórcy
autor
Turlejska H
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3504c56d-0d25-4eef-8a3b-ad3042ed67cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.