Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1997
|
41
|
08
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku NaCl i skrobi na filtracje drozdzy piekarskich oraz na ich trwalosc i aktywnosc w czasie przechowywania [1]
Autorzy
Gniewosz M.
,
Sobczak E.
,
Kucinska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
W artykule przedstawiono badania zależności podstawowych cech jakościowych drożdży piekarskich a cytoryzą i dodatkiem skrobi.
EN
The research on the relation of the basic quality characteristic of the bakery yeast to cytorise and the addition of starch.
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
aktywnosc fermentacyjna
przechowywanie
drozdze piekarskie
drozdzownictwo
cytoryza
cechy jakosciowe
skrobia
filtracja
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
08
Opis fizyczny
s.21-24,rys.,tab.
Twórcy
autor
Gniewosz M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
autor
Sobczak E.
autor
Kucinska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-34ff44ac-c19d-4614-8107-346c7ec2f9b0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.