PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1997 | 41 | 08 |

Tytuł artykułu

Wplyw dodatku NaCl i skrobi na filtracje drozdzy piekarskich oraz na ich trwalosc i aktywnosc w czasie przechowywania [1]

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
W artykule przedstawiono badania zależności podstawowych cech jakościowych drożdży piekarskich a cytoryzą i dodatkiem skrobi.
EN
The research on the relation of the basic quality characteristic of the bakery yeast to cytorise and the addition of starch.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

41

Numer

08

Opis fizyczny

s.21-24,rys.,tab.

Twórcy

autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-34ff44ac-c19d-4614-8107-346c7ec2f9b0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.