Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
New RS preparations - physicochemical properties and atructure
Autorzy
Lewandowicz G
,
Soral-Smietana M.
,
Fornal J.
Warianty tytułu
PL
Nowe skrobie odporne - wlasciwosci fizykochemiczne i struktura
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
rheological property
corn starch
resistant starch
potato starch
wheat starch
conference
Brabender method
starch modification
tapioca starch
starch
native starch
Krakow conference
PL
wlasciwosci reologiczne
skrobia kukurydziana
skrobia oporna
skrobia ziemniaczana
skrobia pszenna
konferencje
metoda Brabendera
modyfikacja skrobi
skrobia tapiokowa
skrobia
skrobia natywna
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.164-172,fot.,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lewandowicz G
autor
Soral-Smietana M.
autor
Fornal J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-34d19b43-018b-47a4-ac49-1571e8d36375
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.