Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1992
|
5
|
Tytuł artykułu
Preparowane produkty zbozowe.Zagrozenie dla rynku produktow zbozowych czy jego nadzieja?
Autorzy
Obuchowski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mlynarstwo
preparowane produkty zbozowe
ekstrudery
ryz
pszenica
jeczmien
przekaski
ekstruzja
produkty zbozowe
kukurydza
owies
wartosc odzywcza
przetworstwo zbozowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1992
Numer
5
Opis fizyczny
s.11-12,rys.
Twórcy
autor
Obuchowski W.
Akademia Rolnicza,Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-348fb127-b5a4-45a9-81af-0a98278f5681
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.