Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1999
|
51A
|
12
|
Tytuł artykułu
Przede wszystkim jakosc...
Autorzy
Kietrys A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
restauracje
konkursy miedzynarodowe
szkolenie zawodowe
Ogolnopolskie Stowarzyszenie Szefow Kuchni i Cukierni
cukiernie
wywiady
zaklady gastronomiczne
zywienie czlowieka
gastronomia
Sowa Robert wywiad
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1999
Tom
51A
Numer
12
Opis fizyczny
s.31,fot.
Twórcy
autor
Kietrys A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-345a625f-4ba4-4317-9600-e13d31ee7701
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.