Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
2007
|
16
|
3
|
Tytuł artykułu
Dietary supplementation with plant extracts, xantophylls and synthetic antioxidants: Effect on fatty acid profile and oxidative stability of frozen stored chicken breast meat
Autorzy
Koreleski J.
,
Swiatkiewicz S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
animal diet
feed supplementation
plant extract
xantophyll
synthetic antioxidant
fatty acid profile
oxidative stability
frozen meat
storage
chicken
breast meat
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2007
Tom
16
Numer
3
Opis fizyczny
.463-471,ref.
Twórcy
autor
Koreleski J.
National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice, Poland
autor
Swiatkiewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-33a614f2-3da9-4efa-9daf-b737e857ba3f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.