Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2003
|
6
|
Tytuł artykułu
Wedzenie dymem. Cz.II
Autorzy
Michalski M.M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
wedzenie
komory wedzarnicze
przemysl miesny
metody fizykochemiczne
utrwalanie zywnosci
dym wedzarniczy
mieso
technologia miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2003
Numer
6
Opis fizyczny
s.51
Twórcy
autor
Michalski M.M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3369121e-e281-4cb7-b65a-0f3afde5771f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.