PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2005 | 13 | 5 |

Tytuł artykułu

Wplyw wymrozenia maki na jej wlasciwosci wypiekowe

Warianty tytułu

EN
The effect of low-temperature treatment of flour on its baking properties

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

13

Numer

5

Opis fizyczny

s.170-172,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Politechnika Koszalinska, ul.Raclawicka 15-17, 75-620 Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-3343b5c9-a52a-4ca6-bfec-2ac221464282
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.