Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ekologia i Technika
2005
|
13
|
5
|
Tytuł artykułu
Wplyw wymrozenia maki na jej wlasciwosci wypiekowe
Autorzy
Diakun J.
,
Komorowska M.
Warianty tytułu
EN
The effect of low-temperature treatment of flour on its baking properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
maka
przechowywanie
przewodnosc cieplna
wartosc wypiekowa
mrozy
warunki przechowywania
wady pieczywa
niskie temperatury
Wydawca
-
Czasopismo
Ekologia i Technika
Rocznik
2005
Tom
13
Numer
5
Opis fizyczny
s.170-172,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Diakun J.
Politechnika Koszalinska, ul.Raclawicka 15-17, 75-620 Koszalin
autor
Komorowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3343b5c9-a52a-4ca6-bfec-2ac221464282
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.