Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2001
|
11
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci produkcji dobrej jakosci miesa kulinarnego z jagniat
Autorzy
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso jagniece
owczarstwo
obchodzenie sie ze zwierzetami
tusze jagniece
rzeznie
zywiec owczy
jakosc
podzial tuszy
jagnieta
produkcja miesa
uboj zwierzat
zwierzeta rzezne
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2001
Numer
11
Opis fizyczny
s.13-21,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borzuta K.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Poznan
autor
Strzelecki J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-33198f6b-e2fa-4700-89a5-039499500ad2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.