Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1998
|
52
|
03
|
Tytuł artykułu
MAXILACT - beta-D-galaktozydaza, laktaza
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nietolerancja
Lactobacillus bulgaricus
mleko zageszczone
hydroliza
preparaty enzymatyczne
Maxilact
enzymy
hydroliza enzymatyczna
Streptococcus thermophilus
jogurt
laktoza
beta-D-galaktozydaza
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1998
Tom
52
Numer
03
Opis fizyczny
s.16-18,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-32ffa84a-ffbd-469b-ad88-adfcc56641d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.