Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2003
|
02
|
2[96]
|
Tytuł artykułu
Selected aspects of freeze-drying in the production of instantly reconstitutable foodstuffs
Autorzy
Kramkowski R.
,
Stepien B.
,
Peron S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
garlic
dried material
compression
mushroom
cutting
mechanical property
rehydration
celery
freeze drying
instantly reconstitutable foodstuff
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
2[96]
Opis fizyczny
p.339-346,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kramkowski R.
University of Agriculture, Norwida 25, 53-375 Wroclaw, Poland
autor
Stepien B.
autor
Peron S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-32ee27de-9f99-43ba-92ab-e2aaca85bfa3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.