Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Laboratory scale evaluation of starch extractability of wheat varieties
Autorzy
Bergthaller W
,
Lindhauer M.G.
,
Zwingelberg H.
,
Ehring M.
Warianty tytułu
PL
Ekstrahowalnosc skrobi z roznych skrobi pszennych na podstawie badan w skali laboratoryjnej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
new technology
extractability
technological progress
wheat starch
laboratory research
conference
quality
starch
Krakow conference
PL
nowe technologie
ekstrahowalnosc
postep technologiczny
skrobia pszenna
badania laboratoryjne
konferencje
jakosc
skrobia
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.47-62,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bergthaller W
Potato and Lipid Research, Schutzenberg 12, D-32756 Detmold, Germany
autor
Lindhauer M.G.
autor
Zwingelberg H.
autor
Ehring M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-32db4d8d-5dd1-4525-800e-3a12138348b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.