Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2007
|
42
|
08
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie roznorodnych technologii do mrozenia wadliwego miesa wieprzowego. [Czesc 2]
Autorzy
Kondratowicz J.
,
Lanczkowska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso wadliwe
nowe technologie
sklad chemiczny
mieso wieprzowe
wlasciwosci fizykochemiczne
mrozenie
technologia chlodnicza
chlodzenie
chlodnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
08
Opis fizyczny
s.88-92,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kondratowicz J.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Lanczkowska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-326d902b-8135-4f16-9fef-f03cd89cf96a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.