Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2006
|
44
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw wymiany tluszczu preparatem owsa i gryki na wybrane wlasciwosci wyrobow miesnych
Autorzy
Dudek M.
,
Dolatowski Z.J.
,
Budoran M.
Warianty tytułu
EN
The effect of fat substitution with oat and buckwheat preparation on selected properties of processed meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
tekstura zywnosci
przetwory miesne
zywnosc niskotluszczowa
owies
ocena sensoryczna
ekstrudaty gryczane
gryka
ekstrudaty owsiane
zamienniki tluszczu
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
2
Opis fizyczny
s.105-115,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dudek M.
Akademia Rolnicza, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Dolatowski Z.J.
autor
Budoran M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-31da5730-4e65-4c28-a122-0ea6a4bc96c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.