Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2003
|
229
|
Tytuł artykułu
Proba wykorzystania otrab owsianych do wypieku wyrobow ciastkarskich
Autorzy
Ceglinska A.
,
Haber T.
,
Stelebniak A.
Warianty tytułu
EN
An attempt to utilize oat bran in baking cake products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
wypiek
ciastkarstwo
technologia zywnosci
otreby owsiane
konferencje
obwarzanki
maka pszenna
ciastka
ocena organoleptyczna
Krakow konferencja
precle
EN
dietary fibre
baking
cake
food technology
oat bran
conference
cracknel
wheat flour
organoleptic assessment
Krakow conference
pretzel
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2003
Tom
229
Opis fizyczny
s.301-306,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ceglinska A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Haber T.
autor
Stelebniak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2fe5906a-4f89-4755-9929-180c66b715a5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.