Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ekonatura
2010
|
04
|
Tytuł artykułu
Czerwona herbata
Autorzy
Broda M.
,
Leja K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
napoje
herbata czerwona
pochodzenie roslin
Chiny
Tajwan
procesy fermentacyjne
herbata Puszong
herbata Pu-Erh
herbata Oolong
herbata Rooibos
sposoby zaparzania herbaty
Wydawca
-
Czasopismo
Ekonatura
Rocznik
2010
Numer
04
Opis fizyczny
s.6-7,fot.
Twórcy
autor
Broda M.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznan
autor
Leja K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2fc7189a-1b39-496c-80b3-1708b243e4b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.