Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Znaczenie opakowan w ksztaltowaniu jakosci herbaty
Autorzy
Dmowski P.
,
Smiechowska M.
,
Labedzki A.
Warianty tytułu
EN
The importance of kind of package in the forming of tea quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
herbata
opakowania
jakosc
ocena sensoryczna
ksztaltowanie jakosci
EN
tea
packaging
quality
sensory assessment
quality formation
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.431-435,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dmowski P.
Akademia Morska w Gdyni, ul.Morska 83, 81-225 Gdynia
autor
Smiechowska M.
autor
Labedzki A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2f8cfabf-417e-4626-81f2-ccdb596c7c59
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.