Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
2000
|
6
|
Tytuł artykułu
Nowe wyniki w zakresie systemu gotowania brzeczki przedstawione przez firme Steinecker
Autorzy
Schneid R.
,
Mterek P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Steinecker
analiza zywnosci
system Merlin
brzeczka
gotowanie
procesy technologiczne
piwo
browarnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2000
Numer
6
Opis fizyczny
s.40-43.rys.,fot.
Twórcy
autor
Schneid R.
autor
Mterek P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2f83ed80-7b44-4d1c-be3f-c73542216f44
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.